Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

No nyt on Järkipäivät!No nyt on Järkipäivät!

Aqva Smart EVO käänteisosmoosilaite- ja puhdasvesihanapaketti

75-01952

0 arvostelua

Aqva Smart EVO käänteisosmoosilaite- ja puhdasvesihanapaketti
Oletuskuva

Aqva Smart EVO käänteisosmoosilaite- ja puhdasvesihanapaketti

75-01952

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
239,00 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Tehokas Aqva Smart EVO-käänteisosmoosilaite sopii järvi-, kaivo- ja kunnallisveden puhdistamiseen juomakelpoiseksi ja raikkaaksi kotona ja mökillä. Se on innovatiivisen kehitystyön tulos ja aiempia malleja tehokkaampi ja edistyneempi. Käänteisosmoosilaitteen aktiivihiilisuodatin sitoo mm. kiintoaineita, sakkoja, humusta, kemiallisia yhdisteitä, radonia ja useita eri metalleja. Varsinainen puhdistus tapahtuu käänteisosmoosikalvolla. Pinta-alaltaan suuren käänteisosmoosikalvon läpi pääsee vain puhdas vesimolekyyli, ja epäpuhtaudet huuhtoutuvat viemäriin poistoveden mukana. Jälkisuodatuksessa juuri ennen veden laskemista hanasta vesi mineralisoidaan, eli siihen lisätään kalsiumia ja magnesiumia, mikä nostaa veden pH-arvoa sekä poistaa mahdolliset haut ja maut.

Käänteisosmoosilaite tuottaa jopa 32 litraa juomavettä tunnissa ja poistaa parhaimmillaan 99,9 % veden epäpuhtauksista. Puhtaan veden tuottosuhde on noin 1:2, eli laite tuottaa yhtä puhdasvesilitraa kohden noin 2 litraa huuhteluvettä. Automaattisesti täyttyvän 1,5 litran vetoisen vesisäiliön ansiosta käytössäsi on aina puhdistettua juomavettä. Tuotepakkaus sisältää aktiivihiilisuodattimen ja käänteisosmoosikalvon. Suodattimet on helppo vaihtaa, eikä sitä tarvitse tehdä kuin kerran vuodessa.

Aqva Smart EVO -käänteisosmoosilaite sijoitetaan tavallisesti tiskiallaskaappiin ja liitetään kylmävesilinjaan tai astianpesukoneen linjaan liittimillä, jotka ovat pakkauksessa mukana. Puhdistettu vesi virtaa pienestä ja tyylikkäästä hanasta, joka asennetaan tiskialtaan yhteyteen. Puhdasvesihana on korkealaatuista ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs on materiaalina hygieeninen eikä liuota veteen metalleja.

• Järvi-, kaivo- ja kunnallisveden puhdistamiseen
• Poistaa 85—99,9 % kaikista epäpuhtauksista
• Puhtaan veden tuotto jopa 32 l/h
• Tuottaa yhtä juomavesilitraa kohden n. 2 l huuhteluvettä
• Automaattisesti täyttyvä 1,5 l:n puhdasvesisäiliö
• Helppo ja nopea suodattimen vaihto vain kerran vuodessa
Tuotekoodi:
75-01952
Brändi:
Aqva
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    500 mm
  • Pituus
    200 mm
  • Korkeus
    520 mm
  • Paino
    7 kg
Tuotekoodi:
75-01952
Brändi:
Aqva
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja