Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

No nyt on Järkipäivät!No nyt on Järkipäivät!
Kaikki artikkelit

Renkaanvaihtaja, tarkista nämä huoltokohteet!

Kirjoittaja:

Motonet-tiimi

Julkaistu: 2.3.2023.

(Päivitetty 16.10.2023)

Renkaanvaihdon yhteydessä on helppo tarkistaa muutamien keskeisten kuluvien osien, kuten jousituksen ja iskunvaimentimien kunto. Tarkista myös pallonivelten ja vetonivelen suojakumit sekä jarrupalojen ja jarrulevyjen kulumisaste. Katso videolta mallisuoritus ja tarkista omasi!

Jos vaihdettavaa paljastuu, löydät varaosat omaan autoosi helposti rekisterinumeron avulla.

Varaosat yli 700 erilaiseen ajoneuvoon
Hae varaosia rekisterinumerolla
EUFIN
Tärkeimmät apuvälineet renkaanvaihdon tarkastuskohteisiin:

Muista myös nämä asiat renkaanvaihdon yhteydessä!


KYB on Japanin suurin hydrauliikkavalmistaja ja yksi maailman suurimmista autotehtaiden OEM-iskunvaimentimien valmistajista. Ympäri maailmaa olevissa tehtaissa valmistetaan yli miljoona KYB-iskunvaimenninta viikossa. Japanissa sijaitseva Gifun tehdas on maailman suurin iskunvaimennintehdas.

KYB


Brembo Xtra -jarrulevyt tarjoavat huippuluokan turvallisuutta

Luotettavuus ja valloittava muotoilu 

Erityisestä rei'ityksestä tunnistettavissa oleva Brembo Xtra -jarrulevysarja käyttäytyy tehokkaasti kaikissa jarrutusolosuhteissa. Sarja on hiottu huippuunsa autotehtaiden ja kilpa-autojen kokemuksia hyödyntämällä.

Brembo-varaosat


Autonhuollon ammattilaiset luottavat Meyle-varaosiin: Meyle toimittaa yli 120 maahan korkealaatuisia varaosia, jotka on suunniteltu riippumattomien jälkimarkkinoiden tarpeisiin. Meyle-tuotteita on saatavilla vain erikoisliikkeistä, ja ne koostuvat Meyle HD-, Meyle PD- ja Meyle Original -tuotelinjoista.

MEYLE-varaosat